Taitei Shirataki cu fasole verde si sos de pesto
PrinteazaO reteta de taitei shirataki cu pasta din: busuioc, patrunjel, parmezan, usturoi, muguri de pin, sare, piper, fasole verde si taitei shirataki.
- 2 cani de busuioc
- 1/2 cana patrunjel proaspat
- 1.4 cana parmezan ras
- 1 atel usturoi
- 1/4 cana muguri de pin
- sare si piper dupa gust
- 1 cana fasole verde
- 200 g taitei shirataki, clatiti si scursi
Mod de preparare:
Amesteca busuiocul si patrunjelul in robotul de bucutarie pana obtii o pasta. Adauga branza, ulei de masline, usturoiul si mugurii de pin. Amesteca din nou in robotul de bucatarie pana obtii o pasta cremoasa, apoi pune sare si piper.
Fierbe fasolea verde în apă sărată, timp de 2-3 minute. Scoate păstăile cu lingura, pune-le pentru cîteva secunde în apă rece, apoi scurge-le.
Pune tăieţeii în apă fiartă timp de 30 de secunde. Scurge-i şi mută-i într-un castron, apoi adaugă sosul de pesto şi fasolea verde şi amestecă bine. Pune un strat de brînză rasă deasupra şi serveşte imediat.
Poftă bună!
E super reteta! Am pregatit pastele ieri si unde mai pui ca le-a placut si copiilor. Pastele shirataki le-am cumparat de pe asian gourmet.. http://www.asianhomegourmet-online.ro/retete-sosuri-si-ingrediente-asiatice-paste-shirataki-fishwell-400g-456.html