Taitei Shirataki cu fasole verde si sos de pesto

Printeaza

O reteta de taitei shirataki cu pasta din: busuioc, patrunjel, parmezan, usturoi, muguri de pin, sare, piper, fasole verde si taitei shirataki.

Ingrediente:Taitei Shirataki cu fasole verde si sos de pesto

  • 2 cani de busuioc
  • 1/2 cana patrunjel proaspat
  • 1.4 cana parmezan ras
  • 1 atel usturoi
  • 1/4 cana muguri de pin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cana fasole verde
  • 200 g taitei shirataki, clatiti si scursi

 

Mod de preparare:

Amesteca busuiocul si patrunjelul in robotul de bucutarie pana obtii o pasta. Adauga branza, ulei de masline, usturoiul si mugurii de pin. Amesteca din nou in robotul de bucatarie pana obtii o pasta cremoasa, apoi pune sare si piper.

Fierbe fasolea verde în apă sărată, timp de 2-3 minute. Scoate păstăile cu lingura, pune-le pentru cîteva secunde în apă rece, apoi scurge-le.

Pune tăieţeii în apă fiartă timp de 30 de secunde. Scurge-i şi mută-i într-un castron, apoi adaugă sosul de pesto şi fasolea verde şi amestecă bine. Pune un strat de brînză rasă deasupra şi serveşte imediat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. E super reteta! Am pregatit pastele ieri si unde mai pui ca le-a placut si copiilor. Pastele shirataki le-am cumparat de pe asian gourmet.. http://www.asianhomegourmet-online.ro/retete-sosuri-si-ingrediente-asiatice-paste-shirataki-fishwell-400g-456.html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.