Taitei Singapore cu sos delicios
PrinteazaTaitei Singapore cu sos delicios din: curry, amidon, oua, ardei iute, taitei de orez, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, jeleu de coacaze, amestec cinci condimente, apa, usturoi si sos de soia.
- 1 lingura curry
- 3 linguri amidon, combinat cu 1 lingura apa rece
- 3 oua, batute
- 1 ardei iute, tocat marunt
- 300 g taitei de orez, zdrobiti
- o legatura ceapa verde, parte verde, tocata marunt
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
pentru sosul fructat cu cinci condimente:
- 4 linguri jelei de coacaze
- 1/2 lingurita amestec cinci condimente
- 1 lingura apa
- 1 catel usturoi
- 1 lingura sos de soia
Mod de preparare:
Combină curry cu amidonul şi ouăle. Adaugă ardeiul iute, tăieţeii şi ceapa şi amestecă bine. Incinge un vas neaderent şi unge cu o picătură de ulei.
Prăjeşte câte un polonic din compoziţie 1-2 min pe fiecare parte. Continuă cu restul de compoziţie.
Incălzeşte toate ingredientele pentru sosul de înmuiat 5 min şi serveşte într-un bol mic.
Taitei Singapore cu sos delicios
Pofta buna!