Taitei Singapore

Printeaza

Taitei Singapore din: sos teriyaki, mix chinezesc de cinci condimente, pudra de curry, muschi de porc, taitei cu ou, ulei de floarea soarelui, amestec de legume si creveti.

Ingrediente:

  • 3 linguri sos teriyaki
  • 1/2 lingurita mix chinezesc de cinci condimente
  • 2 lingurite pudra de curry
  • 300 g muschi de porc, fara grasime
  • 140 g taitei cu ou
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 600 g amestec de legume pentru stir-fry
  • 100 g creveti fierti

 

Mod de preparare:

amestecă sosul teriyaki, mixul de cinci condimente şi pudra de curry.

presară jumătate din cantitate peste carnea de porc, suficient cât să o acopere şi se lasă la marinat 15 minute.

Se încălzeşte cuptorul la 200° C/gaz 6.

scoate carnea de la marinat şi se pune într-o tavă mică de copt, acoperită cu folie.

coace 15-20 de minute. Intre timp, se pregătesc tăieţeii conform instrucţiunilor de pe pachet, dar reducând timpul de preparare cu un minut. Se clătesc cu apă rece şi se scurg bine.

Se aşază carnea pe un tocător şi se lasă cinci minute. Se pune pe foc mediu un wok sau o tigaie încăpătoare.

adaugă uleiul şi se călesc rapid legumele trei- patru minute. Se taie muşchiul în jumătate, pe lungime, apoi se feliază subţire.

Se pune în tigaie, împreună cu creveţii, tăieţeii şi restul de marinadă.

amestecă toate două-trei minute până se încălzesc.

Taitei Singapore

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.