Taiţei cu urdă si ciuperci

Printeaza

Taiţei cu urdă si ciuperci

Ingrediente:

  • 300 g tăieţei cu ou
  • 200 g urdă
  • 100 g ciuperci
  • unt
  • ustu­roi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ciupercile le înăbuşi în ulei, adaugi căţeii de usturoi întregi (îi scoţi când s-au rumenit), sarea, piperul şi verdeaţa tocată.

Tăieţeii fierţi îi amesteci cu urda, pui deasupra compoziţia cu ciu­perci şi îi ţii la cald până îl mănânci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.