Tajine de pui cu cuscus
PrinteazaTajine de pui cu cuscus din: pulpe de pui, ceapa, ardei, morcov, ulei, ghimbir, curcuma, piper, sofran, patrunjel.
- 2-4 pulpe de pui
- 1 ceapă
- 1 ardei gras roşu
- 1 morcov
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 căpăţână de usturoi
- 1/2 rădăcină de ghimbir
- un praf de piper alb
- un praf de şofran
- un praf de curcuma
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:Spală
carnea. Curăţă legumele şi taie-le în bucăţele.
Pune-le pe toate în vas, adaugă condimentele, usturoiul pisat, toarnă 1 ceaşcă de apă şi bagă vasul în cuptor, la foc mic, aproximativ 90 de minute. Scoate vasul, ia capacul şi presară pătrunjelul tăiat mărunt.
Serveşte carnea cu garnitură de cuşcuş.
Pofta buna!