este o combinație rafinată și inedită de arome care va impresiona orice gurmand. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc gătite lent și dulceața subtilă a murelor, completată de notele florale ale lavandei. Este un preparat ideal pentru ocazii speciale, aducând un plus de eleganță […]
Tapenade – pasta de masline a la Provence
PrinteazaTapenade – pasta de masline a la Provence din: masline, ulei de masline, ansoa, capere, cognac, zeama de lamaie, zahar, cimbru, piper, usturoi.
Ingrediente:
- 200 g măsline negre din saramură
- o lingură de ulei extravirgin
- un filet de anşoa
- o lingură de capere
- o linguriţă de cognac
- zeama de la o lămâie
- jumătate de linguriţă de zahăr
- cimbru
- piper
- puţin usturoi
Mod de preparare:
Toate ingredientele se pasează cu ajutorul unui blender sau robot de bucătărie.
Pasta savuroasă de măsline se serveşte pe felii de pâine prăjită, înnobilate cu un strop de unt.
Tapenade – pasta de masline a la Provence
Pofta buna!
Pizza cu Ciuperci Pleurotus, Mozzarella și Rucola
Pizza cu ciuperci pleurotus este o variantă sănătoasă și delicioasă, care combină textura și aroma unică a ciupercilor pleurotus cu delicatețea mozzarella și prospețimea rucolei. Această rețetă este […]
Ciorbă de legume cu quinoa – e un preparat sănătos și reconfortant, perfect pentru orice anotimp. Această rețetă combină bogăția de vitamine și minerale din legumele proaspete cu proteinele complete și fibrele oferite de quinoa, făcând din aceasta o alegere excelentă pentru o masă echilibrată. Ciorba de legume cu quinoa este ușor de preparat și […]