Tapenade – pasta de masline a la Provence

Printeaza

Tapenade – pasta de masline a la Provence din: masline, ulei de masline, ansoa, capere, cognac, zeama de lamaie, zahar, cimbru, piper, usturoi.

Ingrediente:

  • 200 g măsline negre din saramură
  • o lingură de ulei extravirgin
  • un filet de anşoa
  • o lingură de capere
  • o linguriţă de cognac
  • zeama de la o lămâie
  • jumătate de linguriţă de zahăr
  • cimbru
  • piper
  • puţin usturoi

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pasează cu ajutorul unui blender sau robot de bucătărie.

Pasta savuroasă de măsline se serveşte pe felii de pâine prăjită, înnobilate cu un strop de unt.

 

Tapenade – pasta de masline a la Provence

Tapenade _pasta_de_masline_a_la_Provence

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Pulled Pork cu Sos de Mure și Lavandă

este o combinație rafinată și inedită de arome care va impresiona orice gurmand. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc gătite lent și dulceața subtilă a murelor, completată de notele florale ale lavandei. Este un preparat ideal pentru ocazii speciale, aducând un plus de eleganță […]

Pizza cu Ciuperci Pleurotus, Mozzarella și Rucola

Pizza cu ciuperci pleurotus este o variantă sănătoasă și delicioasă, care combină textura și aroma unică a ciupercilor pleurotus cu delicatețea mozzarella și prospețimea rucolei. Această rețetă este […]

Ciorbă de legume cu quinoa

Ciorbă de legume cu quinoa – e un preparat sănătos și reconfortant, perfect pentru orice anotimp. Această rețetă combină bogăția de vitamine și minerale din legumele proaspete cu proteinele complete și fibrele oferite de quinoa, făcând din aceasta o alegere excelentă pentru o masă echilibrată. Ciorba de legume cu quinoa este ușor de preparat și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.