Tarta cu amestec mexican
PrinteazaO reteta de tarta cu amestec mexican din: faina, unt, sare, apa rece, amestec de legume, oua, smantana si cascaval.
Pentru foaia de tarta:
- 300 g faina
- 150 g unt
- sare
- 3-4 linguri apa rece (sau cat e necesar sa se lege compozitia)
Pentru umplutura:
- 1/2 kg amestec de legume
- 3 oua
- 4-5 linguri smantana
- 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele pentru aluat si framanti bine. Lasi aluatul la frigider pentru 30 de minute, apoi il intinzi intr-o forma de tarta. Fierbi timp de 10 minute amestecul Mexican in apa cu sare, il scurgi bine si il lasi sa se raceasca putin.
Amesteci ouale cu smantana si potrivesti de sare. Peste aluatul din forma, repartizezi amestecul de legume, pui deasupra ouale batute cu smantana, presari cascavalul ras si dai la cuptor, la 180 grade, timp de 40 de minute.
Tarta cu amestec mexican
Pofta buna!