Tarta cu ardei

Printeaza

Tarta cu ardei din: aluat de foitaj, vanata, ardei, carne, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1/2 vânătă
  • 2 ardei gras
  • 150 g carne tocată mai mare
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Vânăta se taie felii subtiri care se presară cu sare şi se lasă 10 minute la scurs.

Într-o lingură de ulei se pune la călit carnea tocată. Se adaugă ardeii tăiati fâşii şi se lasă în total 5 minute pe foc.

Aluatul decongelat se întinde în tava de copt, se unge cu 1/2 lingură de ulei, se aşază legumele şi carnea, se stropeste totul cu restul de ulei şi se lasă 20 de minute la cuptor.

Tarta cu ardei

Tarta_cu_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.