Tarta cu biscuiti si miere

Printeaza

Tarta cu biscuiti si miere din: unt, biscuiti, lamai, miere, mac, oua, smantana.

Ingrediente:Tarta cu biscuiti si miere

  • 200 g unt
  • 400 g biscuiţi digestivi
  • 3 lămâi
  • 150 g miere
  • 2 linguriţe mac
  • 2 ouă
  • 200 g smântână grasă
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Incepi prin a pregăti umplutura. Răzuieşti coaja de la două lămâi şi storci zeama de la toate trei.

Le amesteci cu mierea şi le laşi deoparte 30 de minute.

Pentru a pregăti blatul, sfărâmi biscuiţii în blender până devin nisipoşi şi îi amesteci cu untul topit.

Pui compoziţia într-o tavă pe care o dai la cuptorul pre-încălzit la 180 °C 10 minute.

Continui să pregăteşti umplutura.

Adaugi în compoziţia cu miere ouăle şi amesteci bine

. La final, pui smântână şi macul.

Torni compoziţia peste blatul de biscuiţi fierbinte. Deasupra pui felii de lămâie.

Dai tava din nou la cuptor la 160 °C 20-25 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Tarta cu praz si branza cheddar

Tarta cu praz si branza cheddar

Tarta cu praz si branza cheddar din: unt, praz, usturoi, arpagic, rozmarin, salvie, oua, smantana, branza cheddar, parmezan, sare de mare, piper alb, aluat de tarta. Ingrediente: 2 linguri unt nesărat 2 fire praz, feliat 2 lingurite, usturoi tocat 3 linguri arpagic tocat 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 1 lingurita salvie proaspata tocata 4 oua […]

Tartar de somon cu rosii cherry

Tartar de somon cu rosii cherry

Tartar de somon cu rosii cherry din: file de somon, castravete, ceapa, ceapa de tuns, capere, zeama de lamaie, marar, maioneza, rosii cherry, frunze de andiva, sare, piper. Ingrediente: 750 g file de somon foarte proaspat 1 castravete de sera 4 linguri ceapa (de apa sau rosie) tocata foarte marunt 4 linguri ceapa de tuns, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.