Tarta cu branza de capra si praz

Printeaza

Tarta cu branza de capra si praz din: aluat de foi, praz, smantana semidegresata, oua, banza de capra, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_capra_si_praz

  • 1 bucata aluat de foi (250 g)
  • 2 fire praz
  • 250 ml smantana semidegresata
  • 4 oua
  • 200 g branza de capra
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se intinde o foaie de aluat si se taie o fasie de 1 cm de pe margine. Se ung marginile cu apa si se lipeste fasia.

Se asaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se spala prazul cu apa rece si se taie felii subtiri. Se presara pe foaia de aluat.

Se bate smantana cu oua, se sareaza si se pipereaza. Se toarna peste aluat si se repartizeaza branza de capra. Se incinge cuptorul la 200C.

Se coace preparatul circa 20 de minute. Se scoate tarta din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie bucati patrate.

Tarta cu branza de capra si praz

Tarta_cu_branza_de_capra_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.