Tarta cu branza, cirese si frisca din: ouă, zahăr, ulei, esenţă de vanilie, făină, praf de copt, pişcoturi de şampanie, brânză dulce, unt, zahăr pudră, frişcă, cireşe, cacao.
Ingrediente:
3 ouă
6 linguri zahăr
3 linguri ulei
1 lingură esenţă de vanilie
3 linguri făină
1/2 linguriţă praf de copt
1 pachet pişcoturi de şampanie
Pentru cremă:
250 g brânză dulce
25 g unt
5 linguri zahăr pudră
100 ml frişcă
100 g cireşe
2 linguriţe cacao, pentru decor
Mod de preparare:
Mixezi albuşurile cu zahărul până devin ca o bezea, adaugi gălbenuşurile, unul câte unul, uleiul şi esenţa de vanilie.
Combini făina cu praful de copt şi o încorporezi în compoziţie.
Aşezi hârtie de copt într-o formă rotundă şi tomi blatul. îl dai la cuptor până trece testul scobitorii. îl laşi la răcorit înainte să-l tai în jumătate.
Pentru cremă, mixezi brânza bine scursă cu zahărul pudră, untul şi la final tomi frişca.
Aşezi de jur împrejurul unei tăvi rotunde pişcoturile, pui primul blat, jumătate din crema de brânză, cireşele fără sâmburi, restul de cremă şi blatul rămas.
Tarta cu dovlecei si branza de oaie din: aluat de foetaj, branza de oia, dovlcei, ulei de masline, cimbru, sare, piper. Ingredinte: 1 pachet aluat de foetaj 250 g branza de oaie (telemea sfarimata) 3 dovlecei 5 linguri ulei de masline cimbru verde sare piper Mod de preparare Se spala dovleceii, se dau pe […]
Tarta de oua cu bacon si branza din: ketchup, worcestershire, aluat de patiserie, oua, bacon, branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: ¼ ceasca ketchup ⅛ ceasca sos Worcestershire 300gr aluat de patiserie 12 ouă 3 felii bacon, tocat 1 cană de brânză rasa 1 lingura smantana sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Pregatiti toate […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.