Cozonac Tradițional cu Nucă din: faina, lapte, drojdie, zahar, oua, unt, coaja de lamaie si portocala, sare, nuci. Descoperă secretul unui cozonac tradițional românesc, îmbogățit cu arome autentice și nuci crocante. Această rețetă veche, transmisă din generație în generație, îmbină gustul clasic cu o textură moale și pufoasă, transformând fiecare masă festivă într-o experiență culinară […]
Tarta cu branza si dulceata de zmeura
PrinteazaTarta cu branza si dulceata de zmeura din: biscuiţi digestivi, unt, branza de vaci, zahar pudra, frisca lichida, gelatină, lapte, dulceata de zmeura, iaurt.
Ingrediente:
- 300 g biscuiţi digestivi
- 150 g unt
Pentru cremă:
- 800 g brânză de vaci (bine scursă)
- 150 g zahăr pudră
- 200 ml frişcă lichidă
- 2 plicuri gelatină
- 100 ml lapte fierbinte
- 1 borcan dulceaţă zmeură
- 500 g iaurt
Mod de preparare:
Macini biscuiţii cu mixerul şi topeşti untul. îl tomi peste biscuiţi şi amesteci. Aşezi compoziţia pe fundul unei tăvi cu pereţi detaşabili şi presezi bine. Amesteci brânza de vaci cu zahărul pudră.
Laşi gelatina în apă rece. Mixezi frişca până se întăreşte. încorporezi cu o spatulă frişca în brânza de vad.
Pui gelatina în laptele fierbinte, laşi să se răcorească, apoi încorporezi treptat în crema de brânză.
Tomi compoziţia peste blatul de biscuiţi din tavă, nivelezi şi dai la frigider câteva ore. Serveşti ornată cu iaurt amestecat cu dulceaţă de zmeură.
Tarta cu branza si dulceata de zmeura
Pofta buna!
Ghidul Complet pentru o Dietă Fără Gluten: Sfaturi, Beneficii și Rețete Delicioase
Ghidul Complet pentru o Dietă Fără Gluten: Sfaturi, Beneficii și Rețete Delicioase. A adopta o dietă fără gluten poate părea o provocare, dar cu informațiile potrivite și câteva rețete inspirate, poate deveni o experiență plăcută și sănătoasă. Acest articol vă va oferi toate detaliile necesare pentru a înțelege ce înseamnă o dietă fără gluten, beneficiile […]