Tarta cu branza si rosii cherry

Printeaza

Tarta cu branza si rosii cherry din: faina, unt, oua, sare, apa, branza, smantana, rosii, busuioc.

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 250 q unt
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • 100 ml apă rece

Pentru umplutură:

  • 5 ouă
  • 400 g brânză
  • 5 linguri smantana
  • piper
  • roşii cherry
  • busuioc

 

Mod de preparare Tarta cu branza si rosii cherry:

Pentru aluat, amesteci făina cu untul rece, adaugi gălbenuşurile şi sarea.

Torni apa treptat, până câncfaluatul nu se mai lipeşte de degete. Il înfăşori în folie alimentară şi-l dai 4 la frigider cel puţin o jumătate de oră.

O între timp, pregăteşti umplutura. Amesteci ouăle bătute cu brânza rasă, smântână şi piper, după gust. Intinzi aluatul, apoi îl aranjezi într-o tavă dreptunghiulară, tapetată.

Il înţepi din loc în loc. Intinzi uniform umplutura, apoi pui roşii şi câteva frunze de busuioc.

Presari puţină brânză peste tartă şi o dai la cuptor până se rumeneşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.