petale de galbenele, ghimbir, apa. În căutarea unei băuturi reconfortante care să îmbunătățească digestia și să ofere o senzație plăcută de căldură în zilele reci? Ceaiul de gălbenele și ghimbir este soluția perfectă. Acest ceai îmbină proprietățile antiinflamatoare și calmante ale gălbenelelor cu efectele energizante și de încălzire ale […]
Tarta cu branza, rosii si verdeata
PrinteazaTarta cu branza, rosii si verdeata din: aluat foitaj, telemea, branza de vaci, rosii, verdeata, oregano.
Ingrediente:
- un aluat foitaj
- 300 g telemea
- 200 g brânză de vaci
- 10-12 roşii mici
- verdeaţă, după gust
- un praf oregano
Mod de preparare:
Aluatul dezgheţat se întinde foarte puţin pe masa de lucru şi apoi se transferă în tava tapetată cu hârtie de copt.
Cele două tipuri de brânză se fărâmiţează complet, se amestecă şi apoi se pune amestecul peste aluat, în tavă.
aduc către interior marginile aluatului şi se aşază roşiile tăiate uşor în două, fără a le despărţi.
presară oregano şi se dă tava la cuptor pentru 25 de minute maximum. Se serveşte cu verdeaţă proaspătă.
Tarta cu branza, rosii si verdeata
Pofta buna!
Penfolds Grange: O Legendă în Lumea Vinului
Penfolds Grange ocupă un loc de onoare în panteonul vinurilor mondiale, fiind nu doar un simbol al excelenței australiene în vinificație, dar și o poveste de inovație, viziune și pasiune neclintită. Origini și Istorie Penfolds Grange își are rădăcinile în anii postbelici, fiind creat de enologul Max Schubert […]