Tarta cu branza si smochine din: oua, zahar, unt, praf de copt, faina, branza, smochine. Ingrediente: Pentru aluat: 2 ouă 80 g zahăr 180 g unt 5 g praf de copt 300 g făină Pentru umplutură: 400 g brânză cremoasă 1 ou 150 g zahăr pudră smochine, pentru decor Mod de preparare: Pentru aluat, baţi […]
Tarta cu branza si banane din: biscuiti, zahar, unt, branza, smantana, banana, cacao, frisca. Ingrediente: Pentru bază: 150 g biscuiţi sfărâmicioşi 50 g zahăr 40 g unt Pentru garnitură: 250 g brânză 80 g smântână 50 g zahăr o banană esenţă de vanilie 1/2 linguriţă suc de lămâie un praf sare un ou Pentru servit: […]
Tarta cu branza brie din: sparanghel, rosii, branza, oregano, ulei. Ingrediente: 12 suliţe de sparanghel, curăţate 425 g aluat foitaj 4-6 roşii coapte 300 g brie, tăiata în felii subţiri câteva crenguţe proaspete de oregano ulei, pentru stropit Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Fierbe sparanghelul în apă fiartă timp de 3 minute, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata foarte bine tarta