Tarta cu branza, vanilie si piersici

Printeaza

Tarta cu branza, vanilie si piersici din: faina, oua, unt, sare, samanta, zahar, esenţă de vanilie, branza de vaci, piersici, zahăr pudră.

 

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • sare

Pentru umplutură:

  • 3 ouă
  • 150 g smântână
  • 5 linguri zahăr
  • 1 esenţă de vanilie
  • 150 g brânză de vaci
  • 400 g piersici
  • zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

Amesteci făina cu untul, oul, un praf de sare şi o lin­gură de apă şi fră­mânţi un aluat fra­ged, pe care îl dai la frigider pentru 30 de minute.

Il în­tinzi într-o formă de tartă şi o introduci în cuptor pentru 15 minute.

Freci gălbenuşu­rile cu zahărul, adaugi brânza de vaci, smântână, esen­ţa de vanilie şi la fi­nal albuşurile bătu­te spumă.

Opăreşti piersicile, le cureţi de coajă şi le tai felii.

Scoţi tava din cup­tor, întinzi crema de brânză, pui feliile de piersici şi dai din nou tarta la cuptor pentru 25 de minu­te.

La final, o presari cu zahăr pudră.

 

Tarta cu branza, vanilie si piersici

Tarta_cu_branza_vanilie_si_piersici

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Tarta de branza cu cirese

Tarta de branza cu cirese din: unt, zahar tos, ou, zahar vanilat, faina, praf de copt, pesmet, branza, coaja de lamaie, esenta de lamaie si cirese. Ingrediente: Pentru blat: 7 linguri unt nesarat 3/4 pahar zahar tos 1 ou mare 1 lingura zahar vanilat 1-1/2 pahar plus 2 linguri faina 1 lingurita praf de copt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.