Tarta cu budinca

Printeaza

Tarta cu budinca din: faina, cacao, ou, unt, praf de copt, gutuie, zahar, budinca de vanilie.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 2 linguri cacao
  • 200 g unt
  • un ou
  • 4 linguri apă rece
  • un praf sare
  • un plic praf de copt

Pentru umplutură:

  • un plic praf de budinca de vanilie
  • o gutuie
  • scorţişoară
  • 100 g zahăr
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Tarta cu budinca: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se formează o cocă ce se dă la rece până la prepararea umpluturii. Se pregăteşte budinca urmând instrucţiunile de pe ambalaj.

Gutuia se curăţă şi se taie felii care se călesc în unt timp de 10 minute. Se trag de pe foc şi se pun zahărul şi scorţişoara. Aluatul se aşază în tava de copt, se înlătură surplusul, apoi se toarnă budinca.

Se aşază feliile de gutuie şi se lasă la cuptor pentru 35 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.