Pui Crocant cu Lămâie și Busuioc la Air Fryer: Rețetă Ușoară și Aromată din: piept de pui, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, frunze de busuioc, sare, piper. Descoperiți cum să pregătiți bucăți de pui crocante și suculente la air fryer, cu o marinadă parfumată de lămâie și busuioc. Această rețetă […]
Tarta cu caise si aroma de vanilie
PrinteazaTarta cu caise si aroma de vanilie din: unt, zahar, faina, oua, sare, zahar vanilat, ulei, esenta de vanilie, caise.
Ingrediente:
- 200 g unt
- 250 g zahăr
- 250 g făină
- 4 ouă
- sare
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 50 ml ulei
- 2 linguri esenţă de vanilie
- 2 kg caise
Mod de preparare:
Tarta cu caise si aroma de vanilie: Mixezi ouăle cu 200 g zahăr şi untul călduţ. Adaugi esenţa de vanilie, un vârf de cuţit sare, apoi 200 g făină. Ungi cu ulei şi tapetezi cu făină tava şi torni compoziţia obţinută.
Deasupra aşezi caisele desfăcute în jumătăţi, cu partea interioară în sus, peste care presari zahărul rămas. Dai tava la cuptor la foc potrivit.
La servire, presari deasupra zahăr vanilat.
Pofta buna!
Cod în Hârtie de Pergament cu Legume
Cod în Hârtie de Pergament cu Legume din: fileuri de cod, morcovi, broccoli, ardei, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, ulei de masline, busuioc, lamaie. Codul în hârtie de pergament cu legume este o modalitate ușoară și sănătoasă de a savura pește și legume proaspete, păstrând aroma și umiditatea. Această metodă de gătire păstrează toate nutrienții […]
Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci
Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci din: gasca, vin rosu, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Această preparare, îmbibată în istoria europeană, a evoluat de-a lungul secolelor, devenind o emblemă a bucătăriei fine. Este o rețetă ce îmbină luxul cu tradiția, oferind o experiență gustativă complexă și sofisticată. Reteta Gâscă […]