Tarta cu capsune si miere

Printeaza

Tarta cu capsune si miere din: faina, unt, oua, zahar, sare, capsuni, miere.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 150 g unt
  • 3 linguri zahăr pudră
  • un gălbenuş
  • 80 ml apă
  • un praf sare
  • 400 g căpşune
  • 3 linguri miere

 

Mod de preparare Tarta cu capsune si miere:

Pentru aluat, untul trebuie să fie scos cu trei ore înainte de pregătire, făina se amestecă cu sarea şi zahărul.

Se adaugă untul şi se amestecă cu degetele.

Se adaugă apoi apa şi gălbenuşul şi se amestecă bine pentru a obţine un aluat.

Se întinde aluatul într-o foaie rotundă, se transferă în tava mare a aragazului tapetată cu hârtie şi se pun felii de căpşune.

Se lasă marginea liberă de jur-împrejur.

Se toarnă mierea, se întorc marginile lăsate libere peste căpşune şi se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.