Compresă cu Extract de Ginkgo Biloba – Tratament Natural pentru Piele Sănătoasă din: extract de ginkgo biloba, apa minerala. Compresa cu extract de Ginkgo este o metodă eficientă și naturală de a trata afecțiuni ale pielii și inflamații minore. Ginkgo biloba este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante, iar această compresă poate ajuta la […]
Tarta cu cascaval si telemea
PrinteazaTarta cu cascaval si telemea din: unt, faina, oua, sunca, cascaval, telemea, smantana, varza, praz, piper.
Ingrediente:
- 150 g unt
- 250 g făină
- 1 ou
Pentru umplutură:
- 150 g şuncă
- 100 g caşcaval
- 200 g telemea proaspătă
- 3 ouă
- 2-3 linguri smântână
- 1/2 varză albă
- 1 tijă praz
- piper
Mod de preparare:
Mixezi untul până devine cremos, adaugi oul şi făina şi frămânţi un aluat nelipicios. Il dai la frigider.
Amesteci telemeaua sfărâmată cu caşcavalul ras şi smântână, adaugi pe rând ouăle, şunca tăiată şi presari puţin piper.
Intinzi o foaie de aluat, o aşezi în formă, inclusiv pe margini şi o înţepi cu dinţii unei furculiţe. O umpli cu varză tăiată, frecată cu sare şi călită 10 minute, împreună cu prazul, tăiat rondele, continui cu compoziţia de brânză şi smântână.
Dai la cuptor până se rumeneşte.
Tarta cu cascaval si telemea
Pofta buna!
Sos Chimichurri cu Mentă pentru Carne de Miel și Fructe de Mare
Sos Chimichurri cu Mentă pentru Carne de Miel și Fructe de Mare din: menta, patrunjel, usturoi, otet de vin rosu, ulei de masline, suc de lamaie, boia, sare, piper. Iată o rețetă delicioasă de Chimichurri cu Mentă, perfectă pentru a însoți carnea de miel sau fructele de mare. Reteta Sos Chimichurri cu Mentă: Ingrediente: 1/2 […]