Tartă cu ceapă roşie, brânză feta şi măsline

Printeaza

Se incinge cuptorul la 220 C/gaz7. Se adauga cateva linguri de ulei de masline intr-o tigaie, apoi se prajesc 2 cepe rosii taiate pe jumatate si se inmoaie. Se adauga 2 linguri de zahar si 2 linguri de otet balsamic, apoi se fierbe pana ce zeama scade si prinde o consistenta de sirop.

Se lasa la racit. Se intinde o foaie de 375g de aluat foitaj pe o tava. Cu un cutit, se cresteaza o margine de jur imprejurul aluatului, apoi se acopera mijlocul cu amestecul de ceapa.

Se presara 100 g branza feta sfaramata si 2 maine de masline negre tocate. Se coace 15 minute sau pana ce aluatul este auriu, iar baza este corcanta.

Tartă cu ceapă roşie, brânză feta şi măsline

Tartă cu ceapă roşie, brânză feta şi măsline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.