Tarta cu ceapa rosie si branza
PrinteazaTarta cu ceapa rosie si branza din: aluat, ulei de masline, ceapa, cimbru, ansoa, zahar brun, praz, urda si parmezan.
- 250 g aluat gata preparat, din care sa rezulte o foaie rotunda
- 1 lingura ulei de masline
- 4 cepe mari rosii, taiate rondele
- 3 ramurele de cimbru proaspat
- 50 g ansoa din conserva, scurse si taiate marunt
- 1 lingura zahar brun
- 2 fire de praz, taiate rondele
- 125 g urda
- 30 g parmezan ras
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Coace orb, 20 min, foaia de aluat.
Scoate pergamentul si fasolele si mai lasa la copt 5 min.
Incinge uleiul in tigaie, adauga ceapa, cimbrul si ansoa si caleste 10 min. Adauga zaharul si prazul si coace inca 10 min.
Amesteca urda cu sare si piper, pune-o peste aluat si adauga parmezan.
Pune in tava amestecul de ceapa si coace 10 min.
Tarta cu ceapa rosie si branza
Pofta buna!