Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon
PrinteazaTarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon din: foitaj, smantana, ceapa rosie, bacon afumat, seminte de chimen, piper, nucsoara.
- 1/2 pachet foitaj decongelat
- 2 linguri smantana
- 4 felii cascaval
- 1/2 ceapa rosie
- 100 g bacon afumat
- seminte de chimen, dupa gust
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Intr-o tigaie fără grăsime se călesc ceapa tăiată peştişori şi baconul, 5 minute. Se întinde într-o foaie subţire jumătate din cantitatea de aluat de foitaj dintr-un pachet şi apoi se transferă în tava de copt.
Se unge foaia subţire cu smântână şi se presară cu seminţe de chimen, nucşoară şi piper.
Se presară şi ceapa cu baconul, se repartizează caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 10 minute la foc mare.
Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon
Pofta buna!