Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon

Printeaza

Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon din: foitaj, smantana, ceapa rosie, bacon afumat, seminte de chimen, piper, nucsoara.

Ingrediente:Tarta_cu_ceapa_rosie_cascaval_si_bacon

  • 1/2 pachet foitaj decongelat
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii cascaval
  • 1/2 ceapa rosie
  • 100 g bacon afumat
  • seminte de chimen, dupa gust
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie fără grăsime se călesc ceapa tăiată peştişori şi baconul, 5 minute. Se întinde într-o foaie subţire jumătate din cantitatea de aluat de foitaj dintr-un pachet şi apoi se transferă în tava de copt.

Se unge foaia subţire cu smântână şi se presară cu seminţe de chimen, nucşoară şi piper.

Se presară şi ceapa cu baconul, se repartizează caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 10 minute la foc mare.

Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon

Tarta_cu_ceapa_rosie_cascaval_si_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.