Tarta cu ceapa

Printeaza

Tarta cu ceapa din: faina, drojdie, ou, unt, lapte, sare, boia, chimen, ceapa, oua, bacon, cascaval, smantana, patrunjel.

Ingrediente:

  • 375 g făină
  • 20 g drojdie
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 150 ml lapte
  • sare,boia,chimen
  • 100 g ceapă
  • 3 ouă
  • 250g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 100 g smântână
  • pătrunjel

 

 

Mod de Preparare Tarta cu ceapa:

Frământă făina cu oul, untul, drojdia dizolvată în laptele călduţ. Presară un praf de sare, boia şi chimen.

Lasă la dospit 30 de minute, între timp, amestecă smântână cu ouăle bătute, baconul tăiat cubuleţe şi caşcavalul ras.

Adaugă sare şi pătrunjel tocat, întinde aluatul într-o tavă de tartă unsă cu puţin unt.

Toarnă apoi amestecul de smântână şi lasă la foc 40 de minute, înainte cu 15 minute, pune deasupra ceapa tăiată rondele.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.