Tarta cu cirese si smantana

Printeaza

Tarta cu cirese si smantana din: lapte, smantana, faina, sare, zahar, oua, unt, zahar brun, cirese ci cioacolata.

Ingrediente:

  • 300 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 120 g faina
  • sare
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar brun
  • 250 g cirese fara samburi
  • 100 g ciocolata menaj

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu smantana si le incalzesti la foc mic. bati ouale cu zaharul, incorporezi treptat faina si untul topit si racit.

Presari un praf de sare si torni amestecul de lapte si smantana caldut. Ungi o forma rotunda cu diametru de 24 de cm si presari zahar brun in interior, apoi torni compozitia.

Speli si zvanti ciresele si le asezi peste compozitia din tava. Maruntesti ciocolata de menaj si o presari deasupra cireselor.

Coci prajitura circa 45 de minute in cuptorul preincalzit. O poti servi calduta, dar este buna si rece.

 

Tarta cu cirese si smantana

Tarta_cu_cirese_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

 

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure din: faina, unt, zahar pudra, ou, sare, mascarpone, smantana, extract de vanilie, kiwi, fructe de padure. Această rețetă îmbină texturile și aromele într-un mod unic, oferind un desert răcoritor și vibrant. Vei învăța pas cu pas cum să pregătești un blat dulce și fraged, combinat cu o cremă […]

Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos

Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos din: aluat, fenicul, branza de capra, miere, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, faina, busuioc. Tarta este o combinație surprinzătoare de arome dulci și sărate, îmbinate într-un aluat fraged de foietaj. Feniculul caramelizat adaugă o notă subtilă de dulceață, în timp ce brânza […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.