Tarta cu dovlecei si ciuperci din: faina, unt, oua, lapte, cascaval, ceapa, dovlecei, ciuperci, vanata, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 350 g făină 100 g unt 3 ouă 50 ml lapte 150 g caşcaval 1 ceapă roşie 2 dovlecei mici 100 g ciuperci 1 vânătă mică 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel sare piper […]
Tarta de cartofi cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, praz, telemea, oua, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 cartofi 200 g ciuperci 1 fir praz 150 g brânză telemea 3 ouă 2 linguri smântână 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Speli bine cartofii, îi fierbi în coajă, scurgi apa, îndepărtezi coaja şi tai cubuleţe. […]
Tarta cu ciuperci si praz din: faina, oua, ulei, otet, sare, praz, ciuperci, piper, smantana, cascaval, ulei. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 1 ou 100 ml ulei 2 linguriţe oţet 1 praf de sare 3-4 linguri apă călduţă Pentru umplutură: 1-2 fire praz 400 g ciuperci sare piper 200 g smântână 4 ouă 100 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.