Tarta de castane cu sos de ciuperci din: sarlote, ulei, otet, zahar, aluat foitaj, faina, castane, cimbru, morcovi, varza, ciuperci, ulei, unt, vin. Ingrediente: 550 g şalote de mărime medie 2 linguri ulei 2 linguriţe de oţet balsamic 1 1/2 linguri de zahăr 320 g aluat foitaj, din comerţ făină, pentru presărat 100 g de […]
Tarta cu ciuperci si carnati picanti
PrinteazaTarta cu ciuperci si carnati picanti din: foitaj, ciuperci de pădure, cârnati picanţi, oua, lapte, smantana, ardei iute, cimbru proaspăt, pătrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet foitaj
- 250 g ciuperci de pădure
- 2 cârnati picanţi
- 3 ouă
- 150 ml lapte
- 150 ml smântână
- 1 ardei iute
- puţin cimbru proaspăt
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul se întinde puţin cu sucitorul si se transferă în tava de copt. Se găureşte din loc în loc cu o furculiţă.
Ciupercile se trec sub un jet de apă dacă au fost conservate, se scurg, se taie dacă sunt prea mari, şi se pun peste aluat.
Câmaţii rondele se presară pe lângă ciuperci. Ouăle se bat cu laptele şi smântână, se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă pătrunjelul tocat si se toarnă peste ciuperci şi cârnaţi.
Se lasă la cuptor 35 de minute şi se aduce la masă cu cimbru si ardei iute deasupra.
Tarta cu ciuperci si carnati picanti
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu carne de pui si ciuperci
Tarta cu carne de pui si ciuperci din: faina, unt, sare, piept de pui, conserva ciuperci, ardei, oua, kefir, pesmet, boia, cimbru, patrunjel, ulei, susan. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 ou 1 vârf cuţit de sare Umplutură: 1 piept de pui 1 conservă ciuperci 1 ardei roşu 4 ouă 250 g kefir 5 […]
Pofta buna!