Tarta cu ciuperci, cascaval si smantana

Printeaza

Tarta cu ciuperci, cascaval si smantana din: ciuperci, aluat, smantana, oua, cascaval, ulei.

Ingrediente:Tarta_cu_ciuperci_cascaval_si_smantana

  • 200 g ciuperci proaspete
  • un pachet aluat foitaj
  • 300 ml smantana
  • 23 oua
  • 200 g cascaval
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Se desface aluatul din ambalaj, se lasă la decongelat şi, între timp, se spală bine ciupercile si se taie mărunit. Se pun ciupercile în ulei încins şi se lasă pe foc să scadă toată apa pe care si-o lasă.

Aluatul se decupează pe măsura tartei şi se transferă în formă. Se găureşte cu dinţii furculiţei.

Ouăle se bat, se amestecă bine cu smântână si caşcava¬lul ras si se pun şi ciupercile. Se toarnă în tavă şi se coace pentru 40 de minute.

Tarta cu ciuperci, cascaval si smantana

Tarta_cu_ciuperci_cascaval_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Imi dai si mie o bucata din tarta asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.