Tarta cu ciuperci, cascaval si smantana
PrinteazaTarta cu ciuperci, cascaval si smantana din: ciuperci, aluat, smantana, oua, cascaval, ulei.
- 200 g ciuperci proaspete
- un pachet aluat foitaj
- 300 ml smantana
- 23 oua
- 200 g cascaval
- o lingura ulei
Mod de preparare:
Se desface aluatul din ambalaj, se lasă la decongelat şi, între timp, se spală bine ciupercile si se taie mărunit. Se pun ciupercile în ulei încins şi se lasă pe foc să scadă toată apa pe care si-o lasă.
Aluatul se decupează pe măsura tartei şi se transferă în formă. Se găureşte cu dinţii furculiţei.
Ouăle se bat, se amestecă bine cu smântână si caşcava¬lul ras si se pun şi ciupercile. Se toarnă în tavă şi se coace pentru 40 de minute.
Tarta cu ciuperci, cascaval si smantana
Pofta buna!
Imi dai si mie o bucata din tarta asta?