Tarta cu ciuperci champignon

Printeaza

Tarta cu ciuperci champignon din: aluat, ceapa, ciuperci, ulei de masline.

 

Ingrediente:Tarta cu ciuperci champignon

  • 1 foaie de aluat de plăcintă congelat
  • 2 fire de ceapă verde
  • 200 g ciuperci champignon
  • 3 linguri ulei de măsline

 

 

 

Mod de preparare:

Se lasă aluatul să se dezgheţe bine. Se curăţă şi se spală ceapă şi ciupercile, după care se toacă mărunt, într-o tigaie încinsă se pune puţin ulei şi se călesc ceapa şi ciupercile.

Se întinde foaia de aluat, se pune umplutura deasu­pra şi se întinde uniform pe toată suprafaţa.

Se roluieşte aluatul, după care se crestează din loc în loc, cam la 1,5 cm. Se face o coroniţă din ruladă, după care se ia fiecare felie şi se răsuceşte, astfel încât, la final, toate arată ca petalele unei flori.

Se unge aluatul cu puţin ulei şi se dă tarta la cuptor până s-a rumenit, cam 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pachetele cu rom si castane

Tarta de castane cu sos de ciuperci

Tarta de castane cu sos de ciuperci din: sarlote, ulei, otet, zahar, aluat foitaj, faina, castane, cimbru, morcovi, varza, ciuperci, ulei, unt, vin. Ingrediente: 550 g şalote de mărime medie 2 linguri ulei 2 linguriţe de oţet balsamic 1 1/2 linguri de zahăr 320 g aluat foitaj, din comerţ făină, pentru presărat 100 g de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.