Tarta cu ciuperci, nuci si rozmarin

Printeaza

Tarta cu ciuperci, nuci si rozmarin din: nuci obişnuite, nuci braziliene, ulei de nucă de cocos, sare, nuci caju, untdelemn de măsline, usturoi, suc de lamâie, tamari, arpagic, rozmarin, piper negru, ciuperci, căpăţână de telină.

 

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de nuci obişnuite
  • 1/2 ceaşcă de nuci braziliene
  • 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1linguriţă de sare
  • 1 ceaşcă de nuci caju
  • 2 linguri de untdelemn de măsline
  • 1 căţel de usturoi, pisat
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 2 linguri de tamari
  • 1 lingură de arpagic, mărunţit
  • 1/2 lingură de rozmarin, mărunţit
  • 1/2 linguriţă de piper negru
  • 1/2 ceaşcă de ciuperci, feliate subţire
  • 1/2 ceaşcă de căpăţână de telină, feliată subţire

 

 

 

Mod de preparare:

Tarta cu ciuperci, nuci si rozmarin: Pentru a pregăti crusta, puneţi nucile obişnuite şi pe cele braziliene, uleiul de nucă de cocos lichid într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Apăsaţi crusta în farfurii mici pentru plăcintă. Pisaţi nucile caju până se mărunţesc bine.

Adăugaţi treptat untdelemnul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie şi tamari şi procesaţi până se omogenizează.

La sfârşit, adău­gaţi verdeţurile proaspete şi piperul şi pulsaţi scurt.

Puneţi un strat de ciuperci feliate şi felii subţiri de ţelină în fiecare farfurie de plăcintă.

Umpleţi cu sosul caju şi serviţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Tarta de castane cu sos de ciuperci

din: sarlote, ulei, otet, zahar, aluat foitaj, faina, castane, cimbru, morcovi, varza, ciuperci, ulei, unt, vin. Ingrediente: 550 g şalote de mărime medie 2 linguri ulei 2 linguriţe de oţet balsamic 1 1/2 linguri de zahăr 320 g aluat foitaj, din comerţ făină, pentru presărat 100 g de […]

Tarta cu ciuperci si verdeata

ciuperci, oua, bacon, smantana, ulei, ceapa, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 600 g ciuperci albe proaspete o ceapă 100 g cuburi de bacon 4 ouă 100 g smântână 2 linguri ulei sare piper 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Baconul se căleşte în ulei cu […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.