Tarta cu ciuperci si peste din: aluat foietaj, ciuperci, cod afumat, oua, capere, ou, smantana, maioneza, branza cheddar, patrunjel, sare de mare, ulei de masline.
Ingrediente:
400 g aluat foietaj
Ingrediente pentru umplutura:
200 g ciuperci
400 g cod afumat, fiert şi tăiat
2 ouă mari, fierte şi tăiate mărunt
20 g capere, tăiate mărunt
1 ou bătut uşor
1/2 ceaşcă cu smântână
15 g maioneză
100 g brânză cheddar rasă
1 mână de pătrunjel tocat
sare de mare
ulei de măsline
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Incălzeşte o tigaie la foc mediu şi stropeşte-o cu ulei de măsline.
Adaugă ciupercile şi presară sare de mare după gust.
Căleşte ciupercile până când zeama lăsată s-a evaporat, iar ciupercile s-au înmuiat.
Pentru umplutură, amestecă uşor ciupercile cu restul ingredientelor, într-un castron.
Intr-o formă pentru tartă aşază aluatul foietaj şi toarnă deasupra umplutura.
Coace tarta în cuptor timp de 30 de minute sau până când aluatul devinte galben- maroniu, iar umplutura s-a stabilizat.
Scoate tarta din cuptor şi presară pătrunjel proaspăt deasupra.
Tarta de castane cu sos de ciuperci din: sarlote, ulei, otet, zahar, aluat foitaj, faina, castane, cimbru, morcovi, varza, ciuperci, ulei, unt, vin. Ingrediente: 550 g şalote de mărime medie 2 linguri ulei 2 linguriţe de oţet balsamic 1 1/2 linguri de zahăr 320 g aluat foitaj, din comerţ făină, pentru presărat 100 g de […]
Tarta cu carne de pui si ciuperci din: faina, unt, sare, piept de pui, conserva ciuperci, ardei, oua, kefir, pesmet, boia, cimbru, patrunjel, ulei, susan. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 ou 1 vârf cuţit de sare Umplutură: 1 piept de pui 1 conservă ciuperci 1 ardei roşu 4 ouă 250 g kefir 5 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.