Tarta cu crema de vanilie si capsuni

Printeaza

Tarta cu crema de vanilie si capsuni din: faina, margarina, zahar pudra, praf de copt, ou, sare, budinca de vanilie, zahar, lapte, smantana, vanilie, capsuni, kiwi.

Ingrediente:

  • 350 g făină
  • 180 g margarină
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • sare

Pentru umplutură:

  • 2 pachete budincă de vanilie
  • 8 linguri zahăr
  • 750 ml lapte
  • 150 g smântână grasă
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 400 g căpşuni
  • 1 kiwi

 

Mod de preparare Tarta cu crema de vanilie si capsuni:

Din ingredientele menţionate se frământă un aluat; se dă la frigider 30 min.

Apoi se întinde din el o foaie care se aşază într-o tavă de tartă (26 cm) şi se înţeapă cu furculiţa. Deasupra se presară boabe de fasole uscată.

Se coace în cuptorul bine încins, 15 min.

Pentru cremă, se dizolva budinca în lapte rece, se adaugă zahărul, apoi se pune la foc mic, amestecând continuu, până se îngroaşă budinca. După ce s-a răcit, se mixează cu smântână şi esenţa de vanilie.

Peste blatul de tartă se pune cremă şi se ornează cu căpşuni şi felii de kiwi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.