Dressing de Levănțică pentru Salate de Fructe din: miere, flori de levantica, suc de lamaie. Descoperiți o modalitate inedită de a adăuga o notă salatelor dumneavoastră de fructe prin acest dressing delicat cu levănțică. Acest dressing, combinând dulceața mierii cu aroma distinctă a levănțicii și prospețimea lămâii, este perfect pentru a transforma o simplă salată […]
Tarta crocanta cu rosii si busuioc
PrinteazaTarta crocanta cu rosii si busuioc din: aluat de foi, roşii, ulei de măsline, mozzarella, sare, piper, oţet aromat, oregano, busuioc.
Ingrediente:
- 300 g aluat de foi
- 700 g roşii
- 3 linguri ulei de măsline
- 300 g mozzarella
- sare, piper
- 1 lingură oţet aromat
- 1/2 linguriţă oregano
- 2 linguri busuioc tocat
Mod de preparare:
Se aşază foile de aluat una lângă alta şi se lasa sa se congeleze. Apoi se suprapun şi se întind pentru a tapeta o formă de tartă (o 26 cm), unsă în prealabil cu ulei de măsline.
Cuptorul se încinge la 225° C. Se taie felii roşiile şi brânza şi se aşază pe aluat, ca ţiglele pe acoperiş.
sărează şi se piperează roşiile; se stropesc cu oţet aromat.
toarnă deasupra ulei de măsline şi se presară oregano şi busuioc. Tarta se coace la cuptor timp de 15-20 min. Se serveşte imediat, ornată cu verdeaţă.
Tarta crocanta cu rosii si busuioc
Pofta buna!
Dressing de Levănțică pentru Salate de Fructe