Tartă cu ananas si nuca

Printeaza

Tartă cu ananas si nuca

O reteta de tarta cu ananas, faina, unt, zahar pudra, ou, galbenusuri, lamaie, nuca macinata si zahar pudra cu aroma de vanilie.

Ingrediente :

  • 80 g făină
  • 110 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lămâie
  • 1 lingură nucă măcinată
  • 1 cutie compot de ananas rondele
  • zahăr pudră cu aromă de vanilie

 

Mod de preparare:

Freci untul cu zahărul, apoi adaugi pe rând gălbenuşurile, oul, făina, nuca măci- lnată, coajă rasă de lămâie. Răstorni aluatul într-o formă mai mică, unsă cu unt şi tapetată cu făină, aşezi rondelele de ananas scurse bine şi coci tarta la foc potrivit 45 de minute.

O scoţi de la cuptor şi o laşi să se răcească în forma în care s-a copt. Apoi aşezi pe un platou şi o pudrezi cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.