Tarta cu branza dulce si piersici

Printeaza

Tarta cu branza dulce si piersici din: piersici, unt, zahar, lamaie, branza, smantana.

Ingrediente:Tarta cu branza dulce si piersici

  • 3 piersici
  • 150 g unt
  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 plicuri praf de budinca
  • 500 g branzade vaci
  • 450 g smantana
  • 1 lingura lichior de piersici

 

Mod de preparare:

Să rade fin coaja de lămâie, apoi lămâia se presează de suc. Untul se mixează cu gălbenuşurile, zahărul vanilat si zahărul simplu.

Albusurile se bat cu un praf de sare. Brânza se amestecă cu smântâna, praful de budincă, sucul de lămâie şi lichiorul. I se adaugă apoi crema de gălbenuşuri şi spuma de albuş.

Se toarnă amestecul într-o formă de copt unsă cu putin unt, se aşază felii de piersici şi se coace 60 de minute. Primele 30 de minute la foc mare şi apoi la foc mediu spre mic.

Se lasă să se răcească în forma de copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.