Tarta cu branza feta si ardei copti

Printeaza

Tarta cu branza feta si ardei copti din: ardei, branza, ulei, ou, patrunjel.

Ingrediente:Tarta cu branza feta si ardei copti

  • un pachet aluat foitaj
  • 3 ardei copţi
  • 250 g brânză feta
  • ulei de masline
  • pătrunjel
  • un ou, pentru uns

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală, se curăţă de seminţe şi se taie fâşii mai late.

Aluatul se întinde cu sucitorul puţin, apoi se transferă în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt.

Se pun fâşiile de ardei, se presară brânza fărâmiţată şi mugurii de pin. Se stropeşte cu puţin ulei de măsline. Se adună colţurile aluatului pentru a forma un fel de tavă, se unge aluatul deasupra cu ou şi se coace 30 de minute.

Când e gata, se presară pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.