Tarta cu branza si cafea
PrinteazaTarta cu branza si cafea din: biscuiti, branza, oua, unt, cafea, zahar.
- 300 g biscuiţi digestivi
- 600 g brânză de vaci
- 3 ouă
- 125 g unt
- 100 ml cafea rece
- 125 g zahăr
- cafea instant, pentru servit
Mod de preparare:
Biscuiţii se mărunţesc şi apoi se amestecă cu untul topit. Compoziţia rezultată se aşază într-o formă de copt cu pereţi detaşabili, tapetată cu hârtie, apoi se tasează bine.
Brânza de vaci se mixează cu zahărul şi gălbenuşurile. Albuşurile se bat spumă. Se adaugă peste brânză odată cu cafeaua şi se toarnă peste biscuiţi.
Se dă la cuptor pentru 35-40 de minute. Se serveşte presărată cu cafea instant trecută prin sită.
Pofta buna!