Tarta cu brinza si portocale

Printeaza

Tarta cu brinza si portocale din: budinca de vanilie, lapte, zahar vanilat, foi de placinta, branza dulce, portocala, ou.

Ingrediente:Tarta cu brinza si portocale

  • 1 budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • un pachet foi de placinta
  • 500 g brinza dulce
  • sucul si coaja unei portocale
  • un galbenus
  • 1 portocala pentru ornat

Mod de preparare:
Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca
rece, sucul si coaja de portocala.

Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua.

Se unge cu galbenus de ou pe deasupra.

Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.
Se serveste ornata cu felii de portocala.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.