Tarta cu brinza si portocale
PrinteazaTarta cu brinza si portocale din: budinca de vanilie, lapte, zahar vanilat, foi de placinta, branza dulce, portocala, ou.
- 1 budinca de vanilie
- 500 ml lapte
- zahar vanilat
- 200 g zahar
- un pachet foi de placinta
- 500 g brinza dulce
- sucul si coaja unei portocale
- un galbenus
- 1 portocala pentru ornat
Mod de preparare:
Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca
rece, sucul si coaja de portocala.
Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua.
Se unge cu galbenus de ou pe deasupra.
Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.
Se serveste ornata cu felii de portocala.
Pofta buna!