Tartă cu căpşuni sau fragi

Printeaza

Tartă cu căpşuni sau fragi

Ingrediente:Tartă cu căpşuni sau fragi

  • 250 g aluat fraged
  • 150 g frişcă bătută
  • 800 g căpşuni sau fragi
  • 700 g pentru jeleu
  • 300 g zahar
  • pesmet
  • 400 g cremă de vanilie de ec

 

Mod de preparare:

Din aluat sc coace o tartă pentru 6 persoane şi pe fundul ei se întinde crema de ecler, apoi un strat de pesmet de pişcoturi.

Se aşază apoi căpşunile bine zvîntate, 700 g căpşuni se dau prin sită şi se fierb cu zahărul la foc iute, amesteeîndu-se să nu se lipească.

Cind je­lui este aproape rece se dă in tartă peste căpşuni.

Marginea tartei se spriţuieşte cu frişcă bătută. Jeleul se poate prepara şi din mure.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.