Tarta cu carne

Printeaza

Tarta cu carne

Tarta cu carne

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata
  • 1 cutie cu mazare
  • aluat de paine putin imbunatatit cu
  • 1 ou
  • 50 g margarina

 

Mod de preparare:

Se tapeteaza o tava cu aluat, carnea se amesteca cu piper, vegeta si alte mirodenii, se intinde peste foaie si se omeaza cu fasii subtiri din aluat.

Se unge (ca la cozonac) cu ou si se coace la cuptor. Se serveste cu mazare sote.

Tarta cu carne

Tarta cu carne.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.