Tarta cu ceapa, bacon si branza

Printeaza

Tarta cu ceapa, bacon si branza din: faina, lapte, praf de copt, ulei, ceapa, branza, bacon, smantana.

Ingrediente:Tarta cu ceapa, bacon si branza

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 100 ml lapte
  • un plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • sare

Pentru umplutură:

  • 6 cepe albe
  • 200 g bacon
  • 100 g smântână
  • 100 g brânză de vaci sau telemea
  • piper
  • un praf nucşoară

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă potrivit de tare. Aluatul se întinde într-o foaie fină şi se transferă în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se taie cepele peştişori şi se presară deasupra aluatului. Apoi se taie baconul cubuleţe care se adaugă şi ele. Se amestecă smântână cu brânza şi se toarnă deasupra.

Se presară cu piper şi nucşoară şi se coace 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.