Tartă cu ceapă şi roşii

Printeaza

Tartă cu ceapă şi roşii

Tartă cu ceapă şi roşii

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 1 lingură unt
  • 150 g roşii
  • 40 g brânză camembert
  • 1 ou
  • 40 g cremă de brânză
  • sare
  • piper
  • 1/4 pachet amestec aluiat pentru pizza
  • 1/2 linguriţă frunze de cimbru

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Căliţi-o în untul încins. Pregătiţi roşiile şi tiăiaţi-le în opt. Curăţaţi branza camembert de coa­jă, apoi tăiaţi-o cubuleţe. Amestecaţi oul, crema de brânză şi brânza, apoi con­dimentaţi totul cu sare şi pi­per.

Incingeţi cuptorul la 200°C. Pregătiţi aluatul con­form indicaţiilor de pe am­balaj cu 1/4 din cantitatea de apă necesară. Intindeţi-l pe o suprafaţă de lucru pre­sărată cu făină, astfel încât să aibă o formă rotundă (20 cm) şi formaţi-i o margine mai înaltă.

Aşezaţi ceapa şi roşiile, apoi con­dimentaţi. Turnaţi crema preparată şi presăraţi tarta cu cimbru. Aşezaţi-o pe o tavă şi coaceţi-o circa 40 de minute pe al doilea nivel de jos al cuptorului.

La final, or­naţi tarta cu câteva frunzu­liţe de cimbru. Serviţi-o cât încă este caldă.

Tartă cu ceapă şi roşii

Tarta cu ceapa si rosii.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.