Tarta cu ciocolata si stafide

Printeaza

Tarta cu ciocolata din: fistic, alune de padure, curmale, sare, avocado, miere, vanilie, stafide, portocala.

Ingrediente:Tarta cu ciocolata si stafide

  • 1 castron fistic
  • 1 castron alune de padure
  • 1 castron curmale fara samburi
  • 1 praf de sare
  • 2 avocado
  • miere
  • 1/2 betisor vanilie optional
  • 100 g de stafide
  • coaja de portocala rasa

 

Mod de preparare:

Punem nucile si sarea in robotul de bucatarie si le maruntim punem curmalele (atentie, cand le folosim pentru a inchega crusta, nu trebuie sa le hidratam) si mixam pana cand, presand amestecul intre degete, vedem ca-i lipicios.

Presam crusta in forme de tarta tapetata cu o bucata de folie de plastic (pentru tarte, care sunt mititele daca facem tort, nu-i nevoie de tapetare).

Dam tartele la frigider si purcedem la obtinerea unei creme de ciocolata delicioase.

Punem curmalele cele inmuiate si fara samburi in robotul de bucatarie impreuna cu cateva linguri din apa-n care s-au imbaiat si magiun le facem. S

trivim avocado binisor cu furculita si-l adaugam peste pasta de curmale.

Punem tot restul ingredientelor si vrum-vrum pana crema-i gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.