Tarta cu ciuperci

Printeaza

O reteta gustoasa de tarta cu ciuperci, aluat congelat, ceapa, unt, usturoi, smantana, lapte, oua, cascaval, boia, sare si piper.Tarta cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1/4 kg ciuperci
  • 1 pachet aluat congelat de pateuri
  • 1/2 ceapă
  • 1 linguriţă unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 cană smântână
  • 1 cană lapte
  • 4 ouă
  • 1 felie caşcaval (sau brânză foarte uscată de capră sau oaie)
  • boia
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, o căleşti în unt, adaugi ustu­roiul pisat şi ciupercile tocate şi le căleşti împreună. Amesteci smântână cu ouăle, boiaua, laptele şi sare şi piper după gust.

Intinzi aluatul într-o tavă de tartă cu diametrul de 28 cm, unsă cu unt, pui compoziţia de ciuperci şi torni amestecul de ouă cu smântână.

Razi caşcavalul (sau brânza) şi dai la cuptor pentru 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.