Tarta cu dovleac si ciuperci

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de tarta cu dovleac, ciuperci, faina, margarina, apa, sare, masline, nucsoara, cascaval, ulei si cascaval de post.

Ingrediente:Tarta cu dovleac si ciuperci

  • 200 g făină
  • 125 g margarina
  • 4 linguri apă
  • sare

 

Ingrediente umplutură:

  • 1 kg dovleac
  • 400 g ciuperci
  • 1 mână măsline fără sâmburi
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 150 g caşcaval de post
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pentru aluat şi dai la rece. Cureţi dovleacul şi ciupercile. Dai dovleacul pe râzătoare şi tai ciupercile felii.

Căleşti dovleacul 20 de minu­te, iar ciupercile le sotezi într-o tigaie separată. Intinzi aluatul într-o formă unsă cu unt şi-l coci la foc potrivit 15 minute.

Il scoţi, torni dovleacul ames­tecat cu ciupercile, nucşoara, măslinele şi caşcavalul ras şi dai tarta la cuptor pentru încă 15 minute.

Tarta cu dovleac si ciuperci


Tarta cu dovleac si ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.