Tarta cu dovlecei si cascaval

Printeaza

Tarta cu dovlecei si cascaval din: foaie de tarta, rosii, dovlecel, oua, cascaval, telemea, ulei, piper.

Ingrediente:Tarta cu dovlecei si cascaval

  • 1 foaie de tartă, din comerţ
  • 3 roşii
  • 1 dovlecel
  • 5 ouă
  • 300 g caşcaval
  • 100 g telemea ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă roşiile şi dovlecelul, apoi se taie felii. Feliile de dovlecel se aşază pe hârtie aborbantă, apoi se prăjesc în ulei.

Se scot şi se lasă să se scurgă de excesul de ulei pe prosoape de hârtie. Se amestecă ouăle bătute cu piper, 200 g caşcaval şi brânza, rase.

Foaia de tartă se întinde într-un vas rotund, deasupra se pun feliile de dovlecel prăjite şi roşiile, restul de caşcaval ras şi se toarnă compoziţia de ouă.

Se dă la cuptor 35 min., apoi se lasă la răcit şi se porţionează.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.