Tartă cu dovlecei si oregano
PrinteazaTartă cu dovlecei si oregano din: faina, sare, piper, coaja de lamaie, unt, iaurt, dovlecei, oua, smantana, parmezan, oregano si nucsoara.
- 200 g faina
- sare
- piper
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 75 g unt moale
- 75 g iaurt
- 500 g dovlecei
- 2 oua
- 250 g smantana
- 30 g parmezan ras
- 2 linguri oregano tocat
- nucsoara
Mod de preparare:
Se întinde aluatul şi se aşază într-o formă de tart unsă. Se aşază deasupra felii de dovlecei şi se coace 15 min. la 190° C. Ouăle se bat cu smântână, parmezan şi oregano; se adaugă nucşoară, sare şi piper. Se scoate tarta din cuptor şi se toarnă deasupra acest amestec; se mai coace 30 min. Se scoate, se lasă să se răcorească şi se ornează cu oregano.
Tartă cu dovlecei si oregano
Pofta buna!