Tarta cu feta

Printeaza

Tarta cu feta din: aluat foitaj, feta, oua, rosii.

Ingrediente:Tarta cu feta

  • un aluat foitaj decongelat
  • 450 g feta
  • 3 ouă
  • 10 roşii mici

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde şi se aşază în tava de copt. Se taie surplusul. Brânza se fărâmiţează şi se amestecă cu ouăle bătute spumă. Se toarnă amestecul de brânză peste aluat şi se aşază apoi roşiile tăiate.

Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.