Tarta cu friptura de vita
PrinteazaTarta cu friptura de vita din: friptura de vita, aluat foitaj, ceapa, morcovi, zucchini, roccoli, fulgi de chili, ulei, sare, piper.
- 4-5 bucăţi de friptură de vită
- 1 foaie de aluat foitaj
- 1 ceapă mică
- 2 morcovi
- 1 zucchini
- 70 g broccoli congelat
- 1 linguriţă fulgi de chili
- ulei pentru călit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dă bucăţile de friptură prin maşina de tocat. Taie mărunt ceapa şi pune-o la călit. După ce se înmoaie ceapa, adaugă carnea tocată şi lasă la rumenit la foc mic.
Pune sare, piper şi fulgi de chili. întinde foaia de aluat într-o tavă. Taie marginile şi lasă-le deoparte. Aşază amestecul de carne.
Pune deasupra rondele de morcovi, felii de zucchini şi bucheţele de broccoli. Stropeşte cu puţin ulei. Din fâşiile de aluat rămase, fă un model deasupra tartei.
Dă la cuptor maximum 20 de minute.
Pofta buna!