Tarta cu legume si branza tofu
PrinteazaTarta cu legume si branza tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei.
- 1 rulou de foitaj
- l ciupercă mare
- 1 praz
- 1 morcov
- 3 roşii
- 2 dovlecei mici
- 3 cartofi mici
- 100 g brânză tofu
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
După ce s-au curăţat cartofii, morcovul, prazul şi dovleceii, se spală bine. La fel se procedează cu roşiile şi ciupercuţa.
Apoi se pun la călit: morcovii, daţi prin răzătoarea mica, prazul, tăiat rondele (doar partea albă) şi ciuperca tăiată cubuleţe. Când sunt gata, se dau deoparte.
Separat, se pun la fiert, la foc mic, cartofii şi roşiile tăiate rondele, apoi dovleceii tăiaţi cubuleţe, în 200 ml apă.
După ce au fiert, se scot şi se pun la scurs. Când s-au răcit, se amestecă bine de tot şi se adaugă legumele călite, potrivindu-se de sare.
Intr-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină se întinde foietajul, se răstoarnă compoziţia de legume, iar deasupra se rade brânza tofu.
Se bagă la cuptor, la foc mediu, 20-30 de minute. Se serveşte ca atare, caldă sau rece.
Tarta cu legume si branza tofu
Pofta buna!